Doe het zelf: Spendanalyses maken

Met onze SpendAnalyse-as-a-Service (SAaaS) gaat u Spic&Scan zelf gebruiken. Als gebruiker krijgt u middels een licentie-overeenkomst toegang tot de software van Spic&Scan en kunt daarmee op uw eigen manier spendanalyses uitvoeren. Zoveel u er maar wilt. Zovaak U maar wilt. Voor wie u maar wilt. U krijgt het allemaal. En u doet het allemaal zelf.

mogelijke weergave van data

U krijgt grafische weergave van de uitgaven en weergaven in tabellen. U krijgt de snelheid van analyseren waarvan Spic&Scan zo bekend is. U kunt uw eigen inkooppakketten hanteren of invoeren. U maakt binnen uw licentie onbeperkt gebruik van de enrichment-functionaliteiten van Spic&Scan zoals de leveranciers-ontdubbelaar waarmee leveranciers worden samengevoegd, of het maken van de Kraljic-matrix, waarbij middels interactie uw inkooppakketten de juiste inkoopstrategie krijgen toegewezen. Of wat dacht u van het automatisch omrekenen van valuta’s?

Alle functionaliteit die er nu is, en alle functionaliteit die gedurende uw licentieduur wordt toegevoegd. Alle voordelen. Dus ook de voordelen dat u contact op kunt nemen met ons als u er even niet uitkomt. We hebben speciaal daarvoor een helpdesk ingericht.

Ondank het feit dat onze SAaaS toepassing intuïtief werkt, schuilt er heel veel technologische, wetenschappelijke en praktische kennis en kunde in onze software. Uiteraard kunnen wij de achterliggende kennis via trainingen over te brengen aan uw medewerkers of klanten, maar dat is tot op heden nog nooit nodig geweest. Kijk maar eens hoe simpel het werkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag de demo-licentie aan,  of bekijk de prijzen van een Spic&Scan Licentie via de knop hieronder. Kiest u toch liever voor het volledig uitbesteden van het uitvoeren van een spendanalyse, geen probleem: Spic&Scan kan u ontzorgen.