Hoe kunt U Spic&Scan gebruiken?

De technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat vandaag de dag veel informatie wordt vastgelegd in ICT systemen. Ook de afgenomen kosten voor de opslag van data dragen daaraan bij. Mooi. Daarmee heeft u een schat aan data beschikbaar waarmee u analyses kunt maken, kosten kunt besparen, processen kunt verbeteren en betere beslissingen kunt nemen. Alleen … die data verzamelen en analyseren. En dat is vaak een tijdrovende klus. Niet met Spic&Scan! Tijd is geld. En geld -of beter gezegd: geld besparen- is waar het bij onze spendanalyse om draait. Daarom is onze spendanalyse razendsnel, en zeer voordelig!

ABC-Analyse

Voor ieder wat wils.

De Spic&Scan SpendAnalyse kunt u gebruiken om in korte tijd gegevens te analyseren en informatie te leveren waarmee besparingen en verbeteringen in gang gezet kunnen worden.

De Spic&Scan SpendAnalyse kent twee producten waarmee de enorme berg aan data binnen uw onderneming wordt omgezet in informatie zodat u met het grootste gemak de juiste en belangrijkste beslissingen kunt nemen. Met het ene product gaat u Spic&Scan zelf gebruiken om spendanalyses te maken, in het andere product gaan wij de spendanalyse voor u maken, en krijgt u wel de voordelen, en niet de nadelen.

Welke versie u ook gebruikt, Uw MT-bijeenkomsten worden een fluitje van een cent, uw medewerkers stellen de juiste prioriteiten en er kan makkelijk bepaald worden welke strategie er toegepast moet worden om de inkoopdoelstellingen te halen. Dat kan allemaal met de oplossingen van Spic&Scan.