Waarvoor kunt U Spic&Scan gebruiken?

Voor ieder wat wils.

Met Spic&Scan SpendAnalyse kunt u snel gegevens analyseren en informatie verzamelen om uw organisatie te verbeteren en besparingen te realiseren. Onze software is gebaseerd op financiële en inkoopdata uit bedrijfspakketten of administraties.

Met Spic&Scan SpendAnalyse heeft u de keuze uit twee producten voor efficiënte analyse van bedrijfsdata en het creeeren van informatie. Deze informatie ondersteunt besparingen en verbeteringen. Of u nu zelf spendanalyses maakt met onze software of dat wij dit voor u doen, beide producten bieden u alleen voordelen en geen nadelen.

Ongeacht welke versie u kiest, Spic&Scan maakt MT-vergaderingen makkelijk, stelt uw medewerkers in staat om de juiste prioriteiten te stellen en bepaalt gemakkelijk welk plan nodig is om de inkoopdoelstellingen te bereiken.

Vandaag de dag wordt zeer veel informatie vastgelegd in ICT systemen. Daarmee heeft u een schat aan data beschikbaar waarmee u analyses kunt maken, kosten kunt besparen, processen kunt verbeteren en betere beslissingen kunt nemen. Alleen … die data verzamelen en dan ook nog eens analyseren.  Dat is een tijdrovende klus. Niet met Spic&Scan! Tijd is geld. En geld, of beter gezegd geld besparen, is waar het bij onze spendanalyse om draait. Daarom is onze spendanalyse razendsnel, en zeer voordelig!

ABC-Analyse