Waarvoor kunt U Spic&Scan gebruiken?

Voor ieder wat wils.

U kunt Spic&Scan SpendAnalyse gebruiken om in korte tijd bedrijfsgegevens te analyseren en informatie te verzamelen. Met deze informatie kan uw organisatie besparingen en verbeteringen in gang zetten. Financiële- of inkoopdata uit bedrijfssoftwarepakketten of andere administraties vormen de basis voor het succesvol gebruik van onze software.

De Spic&Scan SpendAnalyse kent twee producten waarmee de enorme berg aan data binnen uw onderneming wordt omgezet in informatie, zodat u met het grootste gemak de juiste en belangrijkste beslissingen kunt nemen. Met het ene product gaat u Spic&Scan zelf gebruiken om spendanalyses te maken, in het andere product gaan wij de spendanalyse voor u maken. In beide gevallen krijgt u wel de voordelen, en niet de nadelen.

Welke versie u ook gebruikt, uw MT-bijeenkomsten worden een fluitje van een cent, uw medewerkers stellen de juiste prioriteiten en er kan makkelijk bepaald worden welk plan er toegepast moet worden om de inkoopdoelstellingen te halen. Dat kan allemaal met de oplossingen van Spic&Scan.

Vandaag de dag wordt zeer veel informatie vastgelegd in ICT systemen. Het is steeds goedkoper om data op te slaan en waarschijnlijk heeft ook uw organisatie meer informatie beschikbaar dan u nu gebruikt.

Mooi! Daarmee heeft u een schat aan data beschikbaar waarmee u analyses kunt maken, kosten kunt besparen, processen kunt verbeteren en betere beslissingen kunt nemen. Alleen … die data verzamelen en dan ook nog eens analyseren.  Dat is een tijdrovende klus. Niet met Spic&Scan! Tijd is geld. En geld, of beter gezegd geld besparen, is waar het bij onze spendanalyse om draait. Daarom is onze spendanalyse razendsnel, en zeer voordelig!

ABC-Analyse