Ontzorging door Spic&Scan

U wilt wel de voordelen van een spendanalyse, maar heeft geen capaciteit of tijd beschikbaar? U wilt niet zelf uit te vinden hoe u de analyse kunt laten genereren, maar wilt wel meteen de resultaten zien? Dan wilt U ontzorgd worden.
Kein Probleem. Ni Problema. No Problemo. Met heel veel liefde en plezier doen wij het werk voor u. Een van onze professionals gaat voor u de SpendAnalyse uitvoeren. Dat scheelt u tijd en werk.

mogelijke weergave van data

Werkwijze

Onze specialist bezoekt uw firma om samen vast te stellen welke informatie voor ons belangrijk is. Na ontvangst verbetert zij/hij uw gegevens door het opschonen van dubbele leveranciers, het toekennen of corrigeren van inkooppakketten en het vaststellen van strategieën, terwijl uw bedrijf doorloopt en u blijft doen waar u goed in bent.

Mogelijk al na één of maximaal twee dagen zijn we terug voor een tussentijdse rapportage en om gezamenlijk de verrijkte gegevens te beoordelen. Heeft het onze verwachtingen voldaan of moeten we nog verder kijken? Voordat we vertrekken, wordt de datum vastgesteld voor de rapportage-presentatie en de overdracht ervan. Als alles volgens plan verloopt, kunnen we dit misschien de volgende dag al.

U wou namelijk voordelen, had weinig tijd en wilde ontzorgd worden. Neem contact op met ons als ontzorging het woord is dat je steeds blijft horen.