Ontzorging door Spic&Scan

U wilt wel de voordelen van een spendanalyse, maar heeft geen capaciteit of tijd beschikbaar? U wilt niet zelf uit te vinden hoe u de analyse kunt laten genereren, maar wilt wel meteen de resultaten zien? Dan wilt U ontzorgd worden.
Kein Probleem. Ni Problema. No Problemo. Met heel veel liefde en plezier doen wij het werk voor u. Een van onze professionals gaat voor u de SpendAnalyse uitvoeren. Dat scheelt u tijd en werk.

mogelijke weergave van data

Werkwijze

Onze professional komt op bezoek om gezamenlijk aan uw IT afdeling te bespreken welke data voor ons van belang is. Na ontvangst van deze data  verrijkt zij/hij uw data door leveranciers-ontdubbeling uit te voeren, inkooppakketten toe te kennen of te corrigeren en strategiebepalingen uit te voeren. Dit allemaal terwijl u de business draaiend houd en doorgaat met waar u goed in bent. Na één dag, maximaal 2, staan we weer aan uw bureau. Ditmaal voor een tussentijdse rapportage en om gezamenlijk te dataverrijking te bekijken. Is het goed genoeg? Moet er nóg dieper gekeken worden? Nog voor vertrek wordt de datum bepaald voor de rapportage-presentatie en de overdracht van de rapportage. Als het aan ons ligt kan dat de volgende dag al.

U wou namelijk voordelen, had weinig tijd en wilde ontzorgd worden. Neem contact op met ons als ontzorging het woord is dat je steeds blijft horen.