Wij zijn Spic&Scan

Ooit begonnen uit pure frustratie van de één en uitgebouwd met de kennis en kunde van de ander, brengen we sinds 2012 Spic&Scan op de markt: Software zonder tierelantijntjes en versieringen, die doet waar het voor bedoeld is: data verrijken, analyseren en helder weergeven.

Sinds 2017 zijn wij gevestigd op het volgende adres:

Spic&Scan Inkoopanalyse
Ambachtsweg 25
5627BZ Eindhoven

KvK: 81100795 / BTW: NL 861930149 B01

Dit is in het zelfde pand als onze hostingfirma. We werken daar hard aan verbetering van onze tool. Daarin moeten we een balans zien te vinden tussen verbeteringen, vernieuwingen, jullie wensen en onze ideeën. En o ja, de tijd die ervoor beschikbaar is. Om die reden werken we met een ontwikkelingsplan, bestaande uit een development-server, een acceptatie-server en de belangrijkste: de live-server.  Alles wat op die laatste server staat is heel vaak en heel veel getest en bekeken.

Meet the Team

Wij zijn een team van toegewijde professionals en doen er alles aan om uw business te laten groeien.

Sytse van Werkhoven
Eigenaar / Programmeur

Een van de twee oprichters van Spic&Scan. Nauwkeurige en preciese programmeur. Heeft een telepatische verbinding met de meeste (windows) PC's en servers.

+31 6 41066287

EmailLinkedInTwitter
Jarno Baaijens
Eigenaar / Sales

Een van de twee bedenkers van Spic&Scan. Geloof in automatisering. Zeer ruime ervaring op het gebied van Inkoop.

+31 6 51789056

EmailLinkedInTwitter
Gil Heijmans
Consultant

Gil is als freelance consultant verbonden aan Spic&Scan. Zijn ervaring op het vlak van inkoop en supplychain zet hij in bij diverse klanten.

+31 6 22239943

EmailLinkedInTwitter