Doorverwijzings Programma

Er is een refferal-programma voor gebruikers van Spic&Scan die relaties doorverwijzen naar ons. Wij zijn dankbaar als dat gebeurd, en als dank krijg je iets terug.
Als jij andere bedrijven doorverwijst naar ons, zij een betaalde licentie bij ons afnemen en je laat het ons (op tijd!) weten, dan geven wij jou een korting van 7% op jouw toekomstige licentiekosten. Deze korting krijg je bij de eerstvolgende verlenging van jouw licentie, en alleen bij verlengingen van een jaar of langer. Maar let wel, deze korting is stapelbaar! Breng jij binnen de duur van jouw licentie 2 nieuwe klanten aan voor Spic&Scan, dan krijg jij 14% korting bij jouw verlenging! Bij drie nieuwe klanten … je snapt het wel, toch? Het is van belang dat je de doorverwijzingen goed vastlegt en doorgeeft. Gebruik daarvoor onze gegevens hieronder.
Sytse van Werkhoven
Eigenaar / Programmeur

Een van de twee oprichters van Spic&Scan. Nauwkeurige en preciese programmeur. Heeft een telepatische verbinding met de meeste (windows) PC's en servers.

+31 6 41066287

EmailLinkedInTwitter
Jarno Baaijens
Eigenaar / Sales

Een van de twee bedenkers van Spic&Scan. Geloof in automatisering. Zeer ruime ervaring op het gebied van Inkoop.

+31 6 51789056

EmailLinkedInTwitter
Gil Heijmans
Consultant

Gil is als freelance consultant verbonden aan Spic&Scan. Zijn ervaring op het vlak van inkoop en supplychain zet hij in bij diverse klanten.

+31 6 22239943

EmailLinkedInTwitter