Nieuwe Release: Versie 4.2

** Nieuw in Versie 4.2
————————————————————

** Artikel analyse
————————————————————
Nu steeds meer gebruikers data aanleveren voorzien van artikelgerelateerde data is er een Analyse toegevoegd.

In deze groep bevinden zich analyses die te maken hebben met Artikelen:

* ABC Analyse: Artikelen en Totale waarde
* Artikelen geclassificeerd op aantal per waarde
* Artikelen per periode
* Artikelen geanalyseerd op prijs per leverancier

Op dit moment wordt gewerkt aan de mogelijkheid de artikelomschrijvingen te ontdubbelen. Deze functie lijkt vooralsnog zeer handig voor de Consultants en ZZP-ers in onze doelgroep, maar we zien ook al dubbele artikelen in de Industriële doelgroep.

** Leverancier Pop-up
————————————————————
Binnen de leveranciers pop-up is het nu gemakkelijk gemaakt om jaren te selecteren. Op verzoek van klanten die ook hun binnen hun analyse soms heel snel willen selecteren in welke omzet een betaalde leverancier had in één van de jaren, kan nu gekozen worden voor één van de jaren aanwezig in het bestand.

Daarnaast is er in de leveranciers pop-up een toevoeging gedaan, namelijk de artikel analyse. Je kunt nu snel een overzicht krijgen van alle artikelen die er gekocht zijn bij de betreffende leverancier.

** Kleine verbeteringen
————————————————————
Er zijn diverse kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo waren er problemen met de sorteervolgorde en de weergave van speciale karakters. Ook zijn we overgestapt naar een nieuwe manier van grafieken weergeven, en zijn er achter de schermen verbeteringen doorgevoerd in de database.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie